Дмитро Биков / Фото - t.me/ssternenko

Російський письменник Дмитро Биков приїхав до Києва. Про це повідомив відомий активіст Сергій Стерненко у своєму Telegram-каналі. Коментатори обурилися цьому вчинку. 

На фотографії, яку опублікував Сергій в соціальній мережі, російський літератор постав у футболці з синьо-жовтим серцем. 

Відзначається, що в своїх офіційних каналах він нічого не повідомляв про майбутній візит. 

Відео дня

"Поки російські ракети летять в наші будинки, до нас в Київ приперся росіянин Дмитро Биков. Він нам розповість, як треба жити. Нагадаю, Биков говорив, що доля Одеси поза російським контекстом буде плачевною, що окупація України СРСР була найкращим варіантом нашого співіснування з росіянами і вимагав відкривати у нас російськомовні школи", - написав Сергій Стерненко. 

Биков В Україні / Фото - t.me/ssternenko

Коментатори також обурилися: "Геть з України, москаль некрасівий!", "Хто пускає сюди цих пі**расів і чому?", "Досить москалю надіти футболку з синьо-жовтим прапором, і всюди зелене світло. Як же ми себе не поважаємо".

Зазначимо, зараз Дмитро Биков вже майже рік живе в США і звідти критикує політику Кремля. В інтерв'ю українському журналісту Дмитру Гордону він заявив, що хоче приїхати в Україну, щоб сприяти її відновленню.

Нагадаємо, пропутінська співачка Валерія зганьбилася на сцені і потрапила на відео.

Вас також можуть зацікавити новини: