Моргенштерна перевіряють на пропаганду наркотиків / кадр з кліпу на пісню Pablo

Головне управління Слідчого комітету по Москві проводить чергову перевірку творчості скандального російського репера Моргенштерна (справжнє ім'я – Алішер Валєєв) на пропаганду наркотиків.

Про це повідомляє RTVI з посиланням на джерело в слідчому управлінні та джерело, знайоме з матеріалами перевірки.

За словами джерела, "моніторинг Instagram і YouTube показав, що творчість Моргенштерна в основному Контенті пропагує паразитуючий спосіб життя, девіантна поведінка, містить пропаганду наркотиків".

Відео дня

Читайте такожДесятки російських акторів "загриміли " до" чорного списку " українського МінкультуЯк пише Telegram-канал Mash, заодно перевірять всю команду репера.

"Перевірка прилетіла Алішеру за відос на пісню Pablo (33 ляма переглядів), а його продюсеру Артему Клюшину та оператору Олександру Романову – за їхні соцмережі. Співробітники СК ознайомилися з творчістю, переконалися, що хлопці пропагують всяке, а їхня аудиторія здебільшого складається з підлітків", – йдеться у повідомленні.

Як відомо, це далеко не перша перевірка Моргенштерна на пропаганду наркотиків.

Нагадаємо, 15 вересня репера Моргенштерна за поданням СБУ повторно внесли до "чорного списку" Мінкульту України. Росіянина визнали особою, яка загрожує нацбезпеці.

До цього у зірки російської естради були заплановані три концерти в Україні.

Вас також можуть зацікавити новини