Співачка підкреслила, що у РФ немає жодних шансів себе виправдати / скріншот

Латвійська співачка Лайма Вайкуле висловилася про повномасштабну війну, яку РФ веде проти України. За словами артистки, до цього вона вірила в людей і те, що вони добрі. Однак на зірку чекало розчарування.

"Коли почалася війна, я думала про те, що люди набагато кращі і милосердніші. І для мене було великим розчаруванням... Чому Росія напала на Україну? Знищуються люди, звірі, природа", - зазначила Вайкуле в інтерв'ю 24 каналу.

Співачка підкреслила, що у РФ немає жодних шансів себе виправдати. Вайкуле чітко сказала, що фейки пропагандистів Кремля про причини початку повномасштабної війни не мають ніякого відношення до реальності.

"Тут не треба шукати ніяких виправдань: Росія винна, вона агресор, вона напала абсолютно без будь-якої причини. Немає причини! "НАТО загрожує РФ", "українці б напали на росіян" - це все брехня і вигадки, це потрібно розуміти!" - заявила зірка.

Вайкуле також додала, що війна може перейти і на території РФ. За словами співачки, росіянам точно варто до цього готуватися.

"Війна це так страшно!.. Чому війна має відбуватися на одній території? Якщо люди б'ються, то синці отримують одні й інші. Я не розумію, чому люди цього не бояться. Мені здається, росіяни теж повинні боятися, щоб війна не почалася на їх території. Я майже впевнена, що це станеться", - резюмувала артистка.

Що Вайкуле говорить про війну

Співачка відкрито засуджує війну і називає РФ країною-агресоркою. Вайкуле виступає проти путінського режиму і критикує Кремль за те, що він влаштував в Україні.

Нещодавно зірка назавжди відреклася від Росії. Вайкуле заявила, що більше ніколи не поїде на територію країни-агресорки. Крім цього, артистка "пройшлася" путіністом Іллєю Рєзніком, який раніше був її другом. За словами Вайкуле, він став "відкритим підлизою".

Вас також можуть зацікавити новини: