Ймовірно, "хуторянці" сподобалася творчість артистки / колаж УНІАН, фото instagram-сторінки Ротару та Кароль

Співачка Софія Ротару відреагувала на нову пісню Тіни Кароль - хіт One Nation Under Love ("Одне серцебиття"). Вона оцінила відео, яке з'явилося на сторінці артистки в Instagram.

Так, Кароль розмістила новий ролик, який знімала у Карпатах. Співачка позувала прямо на сіні, у ніжній білій сукні з червоним принтом. При цьому зірка виконувала фрагмент своєї пісні. Жіночний образ вона підкреслила ледь помітним макіяжем та ефектною зачіскою. А взуття Кароль вирішила не надягати, вона співала босою, ніби підкреслюючи "оголеність" своєї творчості.

У коментарях можна помітити чимало компліментів. Кароль отримала лайки від зірок та фанів. Але особливу увагу викликає реакція Ротару. Вона також "лайкнула" ніжне відео з Кароль. 

Ротару відреагувала на нову пісню Тіни Кароль / скриншот

Ймовірно, "хуторянці" сподобалася творчість артистки, а тому вона вирішила її публічно підтримати. При цьому Ротару рідко демонструє активність у соцмережах, сама вона публікує нові дописи та stories вкрай рідко. Але те, що вона "лайкає" інших зірок, точно може свідчити про те, що зірка усе ж регулярно користується Instagram та цікавиться життям інших артистів.

Тіна Кароль заспівала One Nation Under Love у Карпатах - відео

Що відомо про пісню One Nation Under Love

Нагадаємо, Кароль презентувала нову пісню "Одне серцебиття" на День незалежності України. Текст для неї написала американська композитор Дайан Уоррен, яка працює з зірками світового рівня.

Згодом стало відомо, що пісню Кароль номінували на "Греммі". Співачка пишається тим, що трек, присвячений Україні, може отримати престижну нагороду.

Вас також можуть зацікавити новини: