Фігурист Костомаров пережив нову ампутацію / Фото - instagram

Російський фігурист Роман Костомаров пережив нову ампутацію. Цього разу через гангрену йому довелося повністю видалити пальці лівої руки. Про це повідомляють російські Telegram-канали.

Відзначимо, що деталі нинішнього стану Костомарова не розкриваються. Згідно з останніми даними, він знаходиться в реанімації. Поруч з ним чергують близькі, лікарі не беруться робити прогнози. 

Нещодавно фігурист переніс ампутації обох стоп, гомілок і кисті правої руки. Легені Костомарова не працюють в повному обсязі, тому йому забезпечують штучну вентиляцію. 

Відео дня

Гангрена і запалення легенів у Романа Костомарова з'явилися після того, як він на початку року скупався в ополонці. Тоді його забрали в лікарню з підозрою на пневмонію. 

Реакція соцмереж

  • "Розкромсали його вже... Дайте людині спокійно піти"
  • "Так, ковід став причиною багатьох людських трагедій..."
  • "Просто жах"
  • "Не в ту клініку його привезли"
  • "Який це жах"

Роман Костомаров: хто це

46-річний російський фігурист, екс-партнер Тетяни Навки по шоу"Танці на льоду". Костомаров-олімпійський чемпіон 2006 року, заслужений майстер спорту Росії. Поряд з його професійними досягненнями хотілося б сказати про особистісні, але їх немає - Роман відкрито підтримав криваву політику Путіна і війну проти мирного українського населення. 

Свою симпатію до кремлівського диктатора Костомаров регулярно висловлював на публічних виступах і в соціальних мережах.

Вас також можуть зацікавити новини: