Сєров потрапив до лікарні з коронавірусом \ Фото: instagram.com/alexander_serov_official

Стан російського співака Олександра Сєрова в даний час важкий. У нього розвинулася дихальна недостатність II ступеня на тлі коронавірусу.

Як передає телеграм-канал Mash, минулого тижня 67-річний співак був госпіталізований з коронавірусом. В даний час він в реанімації. Стан важкий, легені вражені на 50-75% (ступінь КТ-3). Також у Сєрова розвинулася дихальна недостатність II ступеня - мінімальна активність викликає задишку. 

Читайте такожУ "Миротворці" запевняють, що російські артисти Сюткін і Сєров не мають шансів потрапити в Україну

Відео дня

Перебіг хвороби ускладнюється цукровим діабетом, який перейшов в стан декомпенсації - на тлі гормональної терапії. Є ризик розвитку серцево-судинних ускладнень. Зараз співак лікується антибіотиками і гормонами, дихає через кисневу маску. Він знаходиться в ясній свідомості, стабільний.

Хто такий Олександр Сєров

Олександр Сєров народився 24 березня 1951 року в селі Ковалівка Миколаївської області України. 

Музикою захопився в школі: грав у шкільному оркестрі на альті. Піймавши по радіоприймачу пісню Delilah, відкрив для себе світ музики Тома Джонса. З цього моменту доля Олександра Сєрова була передбачена. 

У 2011 році Олександр Сєров був удостоєний звання "Народний артист України".

У співпраці з композитором Ігорем Крутим виконав такі популярні музичні твори, як: "Ти мене любиш", "Як бути", "Мадонна" на вірші Римми Казакової, "Я люблю тебе до сліз" і "Зорепад" на вірші Ігоря Ніколаєва.

У січні 2020 року в СБУ у відповідь на запит ЗМІ повідомили, що співаку Олександру Сєрову в'їзд в Україну не забороняла незважаючи на незаконне відвідування ним окупованого Криму в 2017 році. У той же час, у відомстві зазначили, що Державна прикордонна служба України була проінформована про факт порушення правил перетину кордонів Сєровим.