За словами Саліванчук, своїми конкурентками вона вважає Ксенію Мішину та Наталку Денисенко / фото instagram.com

Українська актриса Анна Саліванчук, яка грала у серіалах "Свати" та "Одного разу під Полтавою", розповіла про конкуренцію у світі українського кіно. Виявилося, що її "посунули" молоді актриси.

За словами Саліванчук, своїми конкурентками вона вважає Ксенію Мішину та Наталку Денисенко. Ці актриси забирали у неї ролі, проте робили це не навмисно.

"Я не вважає це конкуренцію, тому що в нас різні типажі. Проте якщо брати, то це Мішина і Денисенко. Вони в свій час почали забирати мої ролі. Ну, це не вони забирали, це режисери їх затверджували. Ми пробувалися на одні й ті ж самі ролі", - зізналася зірка "Сватів" в інтерв'ю "Слава+".

Відео дня

Актриса Анна Саліванчук - що про неї відомо

Аанні Саліванчук 37 років, вона народилася в Хмельницькій області. Свою кар'єру актриса почала з серіалу "Повернення Мухтара". Після цього вона знімалася в четвертому сезоні "Сватів", де грала роль починаючої співачки.

Також Саліванчук знімалася в серіалах "Жіночий лікар", "Нюхач". У 2014 році актриса отримала роль в комедійному серіалі "Одного разу під Полтавою", який приніс їй славу. Після цього зірка знімалася в багатьох відомих серіалах. Також Саліванчук отримувала ролі в повнометражних фільмах. На її рахунку ролі в "Свінгерах" і фільмі "Повний КОПець".

Актриса одружена з екс-продюсером "кварталу" Олександром Божковим. У них двоє дітей. Першого сина Саліванчук народила у 2015 році, другого - у 2020.

Нагадаємо, раніше Саліванчук розповіла про свій заробіток. У серіалах вона поки не знімається, а в Instagram заробляє "копійки".

Вас також можуть зацікавити новини: