Турецькому акторові, який зіграв Султана Сулеймана, вже 52 роки / скріншот

Остання серія легендарного серіалу "Величне століття" вийшла ще у 2014 році, але актори-красені, які зіграли головні ролі, досі залишаються улюбленцями глядачів. УНІАН розповідає, як змінилися зірки, які зіграли "гарячих" бороданів.

Султан Сулейман - Халіт Ергенч

Турецькому акторові, який зіграв Султана Сулеймана, вже 52 роки. Він підкорив серця глядачок своїм мужнім і чуттєвим образом. У серіалі його персонаж був суворий до всіх ворогів, але виявляв неймовірну ніжність до кохання всього свого життя - Хюррем-Султан. Зараз актор рідко публікує нові фото, проте кожен знімок Ергенча викликає справжній фурор.

Султан Сулейман / колаж з фото

Шехзаде Мустафа - Мехмет Гюнсюр

Гюнсюр зіграв першого сина султана Сулеймана - шехзаде Мустафу. Зараз акторові 47 років, проте з віком він став мати ще кращий вигляд. Гюнсюр часто приміряє нові образи, знімається у фотосесіях і ділиться особистими знімками в соціальних мережах.

Відео дня
Шехзаде Мустафа / колаж з фото

Малкочоглу Балі-бей - Бурак Озчівіт

Одним з найбільш "гарячих" акторів "Величного століття" був Бурак Озчівіт. Він зіграв Малкочоглу Балі-бея - сина намісника Семіндере, воєначальника Османської імперії і зберігача покоїв Султана. І, хоча, він нечасто носив пишну бороду та надавав перевагу пишним вусах, глядачки були від нього в захваті. Зараз Озчівіту 38 років, до 2019 року він активно знімався у фільмах і серіалах.

Малкочоглу Балі-бей / колаж з фото

Нагадаємо, раніше у серіалі "Величне століття" знайшли епічні кіноляпи.

Вас також можуть зацікавити новини: