Стас Шурінс зник з радарів / instagram.com/shurins

Вперше про латвійського співака і композитора стало відомо в 2010 році, коли він прийшов на "Фабрику зірок" і виборов там перемогу. Він не тільки виконував зворушливі і потужні пісні, а й допомагав наставнику Костянтину Меладзе писати тексти.

Публіка настільки полюбила Шурінса, що у фіналі проекту більшість голосів були саме за нього. У цей же період він зустрічався з українською співачкою MamaRika, яка також брала участь у проекті. Але незабаром пара розлучилася.

Після "Фабрики" Шурінс випустив два альбоми і взяв участь у проекті "Танці з зірками", де також став переможцем. Йому пророкували блискучу кар'єру, адже артист був талановитий буквально у всьому. А його армії фанаток можна було тільки позаздрити.

Однак все змінилося в 2014 році, коли почалася війна на Донбасі. Тоді Шурінс поспішно переїхав до Німеччини. Ходили чутки, що він злякався подій в Україні, але насправді він поїхав разом з хворою на рак дружиною Віолеттою. 

Саме в Німеччині дівчина проходила лікування, а Стас весь цей час був поруч з нею. На щастя, їй вдалося побороти страшну хворобу. Після того, як Віолетта встала на ноги, Шурінс вирішив повернутися в шоу-бізнес, але минулої слави вже не отримав.

Чим зараз займається Стас Шурінс

Відомо, що Стас пише пісні для інших артистів. Також він відкрив студію звукозапису в Німеччині. При цьому сам він на концертах не виступає. Якось він брав участь у німецькому "Голосі країни", але цього разу йому не пощастило і він пішов без кубка.

Що Шурінс говорить про війну в Україні

У квітні 2022 року він опублікував останній пост в Instagram, де в одному відео показав усі жахи війни в Україні. Також у ролику були кадри і з самим Шурінсом. Він заспівав пісню із закликом зупинити кровопролиття в нашій країні.

Крім того, саме артист виступив автором музики і тексту до щемливого ролика.

Нагадаємо, Артем Пивоваров на концерті виконав мрію маленької фанатки.

Вас також можуть зацікавити новини: