Раніше Пугачова користувалася владою / instagram.com/alla_orfey

Російська співачка Алла Пугачова не терпіла конкуренції і завжди намагалася усувати своїх противниць. Десятиліттями всі обговорювали ворожнечу Примадонни з Софією Ротару. Однак виявилося, що співачка "точила зуб" ще на одну співачку - російську артистку Валерію.

Про це розповів її чоловік, продюсер і путініст Йосип Пригожин. Він поскаржився, що Пугачова знищувала кар'єру своєї конкурентки.

І якщо раніше Пригожин не говорив про Примадонну нічого поганого, то нині, коли вона разом зі своїм чоловіком Максимом Галкіним виїхала з РФ, він наважився критикувати співачку. За словами продюсера, Примадонна навіть ставила ультиматуми директору російського "Першого каналу".

Відео дня

"Я знаю точно, коли Алла Борисівна приходила на "Фабрику зірок", то ставила ультиматум Костянтину Ернсту, щоб Валерії не було в тій чи іншій програмі. Ось їй так хотілося. Вона нехай на мене не ображається, сама ж це підтвердить. Їй чого боятися?",- заявив Пригожин в інтерв'ю RTVI.

За словами продюсера, раніше Пугачова користувалася владою. У неї було багато можливостей, через що вона стала "диктатором", як стверджує путініст.

"Ми не були розпещені так, в тому числі владою і можливостями тими, якими користувалася Алла Борисівна. У неї все ж більше авторитету, більше впливу. І якщо говорити об'єктивно, вона була в хорошому сенсі, як я це бачу, диктатором в індустрії шоу-бізнесу", - визнав чоловік Валерії.

Також він не забув "вислужитися" перед Кремлем. Пригожин висловився про те, що Пугачова поїхала з РФ. Він заявив, що розуміє бажання співачки виїхати і супроводжувати Галкіна. Однак заяви коміка і його висловлювання проти повномасштабної війни в Україні він пробачити не може. Втім, навряд чи це хвилює саму Пугачову.

Нагадаємо, раніше Галкін показав справжню Пугачову на новому фото. Шанувальники прийшли в захват.

Вас також можуть зацікавити новини: