Цибульська показала фігуру в бікіні / instagram.com/cybulskaya

Українська співачка Оля Цибульська, яка нещодавно згадала про курйоз під час її концерту, вирушила на відпочинок в сонячну Туреччину. 

Зірка вже встигла влаштувати собі міні-фотосесію, поставши перед шанувальниками в чорному роздільному бікіні. Струнка фігура Цибульської захопила фоловерів, про це вони написали в коментарях під фото.

"Така соковита", "Запальничка", "Вау, яка фігура", "Красуня", "Милуюся твоєю красою", "Просто шикарно", "Ох вже ця Цибульська", "Красива попа", "Ідеал жіночої краси", - пишуть користувачі мережі.

Відео дня
Цибульська показала фігуру в бікіні / instagram.com/cybulskaya
Цибульська показала фігуру в бікіні / instagram.com/cybulskaya

Нагадаємо, раніше Оля Цибульська розповіла про свій райдер.

Читайте також"Силіконова" Інстасамка показалася в мокрій футболці без білизниХто така Оля Цибульська

У 2007 році Оля стала переможницею першого українського "Фабрики зірок" у складі дуету "Небезпечні зв'язки" з Олександром Бодянським. Загалом дует проіснував два роки, за які молоді артисти встигли кілька разів представити Україну на міжнародних пісенних конкурсах, записати три сингли і зняти кліп.

У 2009 році Цибульська почала сольну кар'єру. У тому ж році стала ведучою радіостанції "Русское Радио Украина". У 2018 році Цибульська стала першою українською співачкою, яка отримала право на зйомку відеоролика до офіційного саундтреку мультфільму виробництва Warner Bros. Animation.

13 листопада 2020 Цибульська презентувала дебютний альбом "По барабану". До платівки увійшло 6 треків. У 2021 році стала центром скандалу через розлучення співака DZIDZIO, роман з яким приписують Цибульській.

Вас також можуть зацікавити новини: