Цибульська осоромилася на сцені / instagram.com/cybulskaya

Українська співачка Оля Цибульська розповіла, що під час одного з виступів у неї випадково оголилися груди.

Про це повідомляє novy.tv.

"Побачила, що виходить артист з мого балету і смикає мене біля грудей. Тоді не могла зрозуміти, що він робить. А він сказав, що у мене видно сосок", - сказала Цибульська, додавши, що сама не помітила, що у неї зрушився костюм.

Відео дня

Також Оля розповіла, що публіка не помітила цей курйоз. За словами співачки, ця ситуація порадувала її піар-менеджера, бо вона завжди хотіла, щоб зірка роздяглася прямо на сцені.

Читайте такожThe Weeknd став послом доброї волі ООН"Це була еротична фантазія мого піар-менеджера. Вона завжди хотіла, щоб я роздяглася на сцені. Хоча із залу нічого не було видно, вся команда посміялася", - підсумувала Цибульська.

Нагадаємо, раніше Олю Цибульську порівняли з колишньою дружиною Дзідзьо Славією.

Хто така Оля Цибульська

У 2007 році Оля стала переможницею першої української "Фабрики зірок" у складі дуету "Небезпечні зв'язки" з Олександром Бодянським. Загалом дует проіснував два роки, за які молоді артисти встигли кілька разів представити Україну на міжнародних пісенних конкурсах, записати три сингли і зняти кліп.

У 2009 році Цибульська почала сольну кар'єру. У тому ж році стала ведучою радіостанції "Русское Радио Украина". У 2018 році Цибульська стала першою українською співачкою, яка отримала право на зйомку відеоролика до офіційного саундтреку мультфільму виробництва Warner Bros. Animation.

13 листопада 2020 Цибульська презентувала дебютний альбом "По барабану". До платівки увійшло 6 треків. У 2021 році стала центром скандалу через розлучення співака DZIDZIO, роман з яким приписують Цибульській.

Вас також можуть зацікавити новини: