Тарас Цимбалюк назвав кохану "унікальною дівчиною" / Скріншот Instagram

Відомий український актор театру і кіно Тарас Цимбалюк зворушливо привітав з днем народження свою кохану – бізнесвумен та дизайнерку Світлану Готочкіну.

У своєму Instagram актор вказав, що сьогодні, 24 травня, його дівчина відзначає своє 37-річчя. З нагоди свята Цимбалюк поділився кумедними кадрами Світлани. На фото дівчина зображена у смішних позах, а також ніжно обіймає коханого.

Цимбалюк і Готочкіна / Скріншот Instagram
Цимбалюк і Готочкіна / Скріншот Instagram

На додаток, Тарас також розповів про знайомство Готочкіної з його батьками. Як відомо, актор родом з Черкаської області і його батьки поживають у Корсуні. Він показав світлину перед знайомством з найріднішими.

Відео дня
Світлана Готочкіна / Скріншот Instagram

"З днем народження, моя унікальна дівчинко! Ти даруєш виключно найкращі емоції! Безмежно дякую, що поруч, що мотивуєш, і підштовхуєш тільки вперед! Будь завжди щасливою та оптимістично налаштованою, як, наприклад, на одній з фотографій у Корсуні, де тебе переповнює радість перед знайомством з моїми батьками. Люблю!", – привітав кохану Цимбалюк.

Підписники актора долучилися до привітань і написали приємні слова Світлані:

  • "Вітання з іменинницею. Бережіть, кохайте та цінуйте один одного"
  • "Вітаю з красивою іменинницею! Носи на руках. Вона така прекрасна"
  • "З іменинницею! Ви дуже гарна пара"
  • "З днем народження вашу кохану! Нехай кожен день буде наповнений теплом радістю і любов'ю!"

До слова, Тарас та Світлана почали зустрічатися під час повномасштабного вторгнення. Актор вперше розкрив свою кохану у грудні 2023 року. Тоді він показав чорно-білі світлини з бізнесвумен і підтвердив їхні стосунки.

Нагадаємо, раніше Тарас Цимбалюк став на захист колег-жінок, яких хейтять за відпочинок за кордоном.

Вас також можуть зацікавити новини: