Фото інстаграм Тараса Цимбалюка

Український актор Тарас Цимбалюк, зірка серіалів "Кріпосна", "Спіймати Кайдаша" та інших кінострічок, заступився за колег, яких хейтят за відпочинок з дітьми під час війни. На цю тему чоловік зробив допис у себе в Instagram. 

"Виявляється, зараз відпочивати українкам з дітьми на морі - категорично заборонено всесвітньовідомим диванним комітетом. "Шкода", що цей комітет так активно вкладається у відстоювання своїх наративів, а на нього всі кладуть та продовжують жити", - написав Тарас. 

Чоловік здивований такому негативу зі сторони інших українців. 

Відео дня

"Ви серйозно? Та я в першу чергу порадію і респектну, що у такий п*з*ецовий період люди ще мають змогу заробити, тобто продовжувати реалізовуватись і платити податки, і організовують відпочинок для себе та своїх дітей! Що вони готові на ці черги, дводенні маршрути заради сімʼї. До чого прокльони?" - дивується Тарас. 

Скріншот посту Тараса Цимбалюка

Цимбалюк каже, що таких коментаторів він би відправив до психологів, адже вони виливають на інших свій негатив. 

"Знаєте, я б ще десь зрозумів, якби писали люди, котрі в прямому сенсі постраждали від війни, чи які, не дай Бог, в окупаційних чи прифронтових зонах. Це було б ще якось виправдано, але зайшов спеціально на 20 рандомних профайлів найгучніших коментаторів, поскролив їх сторінки. Найчастіше пишуть ті, у кого занадто багато вільного часу", - зазначив Тарас. 

Він також говорить, що наслідки війни - це максимальний рівень жахіття, тому порадив усім направляти свою енергію у донати та допомогу ЗСУ. 

"Усвідомте, навіть у воєнний період люди будуть/повинні займатись сексом, слухати улюблену музику, їсти смачну їжу, оздоровлювати своїх дітей на морі, дуркувати з ними, купувати речі і якось намагатись жити своє життя! Бо, якщо концентруватися тільки на війні, можна й*бн*тись! І це дуже тупо звинувачувати дівчат у тому, що вони мають бажання і змогу відвезти свою дитину на море! Не ускладнюйте і не ганьбіть себе!" - наголосив Цимбалюк.

Нагадаємо, нещодавно за відпочинок захейтили акторку Ксенію Мішину, яка відпочивала з сином Платоном спочатку в Таїланді, а потім поїхала на Балі. Також під хвилю негативу потрапила акторка Анна Саліванчук за відпустку в Португалії з сином Глібом. 

Вас також можуть зацікавити новини: