Зіркові дівчатка / колаж

Зірковий світ мінливий та цікавий. Він не може існувати без красивих і талановитих  знаменитостей, які творять історію світового шоу-бізнесу. Розповідаємо про 5 найкрасивіших дівчаток, які з малого віку заявили про себе як про успішних особистостей.

Тілан Блондо

Мала красуня свого часу потрапила у скандал із Vogue, бо у десятирічному віці постала в образі жриці кохання. Проте ця історія зіграла їй на руку. До 15-річного віку дівчина уже мала контракт із провідним модельним агентством IMG Models, а незабаром стала амбасадором знаного косметичного бренду Loreal Paris.

Відео дня

Нині Тілі 22 роки, вона успішна у модельному бізнесі та є окрасою багатьох глянцевих журналів. Також зірка спробувала себе в ролі актриси, зігравши у фільмах "Белль і Себастьян".

Тілан Блондо засвітилася у модельному бізнесі / колаж

Хейлі Васкес

12-річна Хейлі Васкес прославилася завдяки своїй незвичайній зовнішності. Дівчинка вирішила не зупинятися на кар'єрі моделі та у дев’ятирічному віці спробувала свої сили у дизайнерській сфері, паралельно вона знімалася в кіно. Особистий блог дівчинки рясніє яскравими фотографіями з її подорожей.

Хайлі Васкес бачить себе дизайнером / колаж

Брітні Кемпбел

Брітні з трирічного віку брала участь у конкурсах краси. Мама красуні у вісім років самостійно колола їй ботокс та робила воскову депіляцію тіла. За словами батька, це все допомогло дитині стати відомою. Сама Брітні зізнавалася, що відчувала біль під час уколів, проте кінцевий результат її тішив. Американські соціальні позбавили маму Брітні материнських прав через її необдумані вчинки.

Брітні Кемпбел брала участь у конкурсах краси/ колаж

Ава Марі та Леа Роуз Клементс

Популярність до дівчат прийшла у 2017 році, коли друг сім'ї запропонував батькам створити для дівчаток блог у мережі. Їх обдразу назвали найкрасивішими близнюками у світі.

Зараз дівчатка змінилися. Ава Марі та Леа, як і раніше, мають чарівний вигляд і продовжують працювати моделями, а у соціальних мережах за ними стежать уже мільйони фанатів.

Ава Марі та Леа Роуз Клементс працюють моделями/ колаж

Ланея Грейс

Своєю зовнішності дівчинка зобов'язана предкам, серед яких є іспанці, американці і філіппінці. Модельну кар'єру вона почала у трирічному віці. Тоді її мати чекала другу дитину і відвела доньку в модельне агентство Ford. Фотографи захопилися гарненькою зеленоокою дівчинкою і одразу уклали контракт з її батьками. Вже в перших фотосесіях дівчинка чудово позувала перед камерою. Відтоді Ланея знялася в більш ніж 40 фотосесіях, а також спробувала себе в якості актриси.

Грейс обожнює позувати перед камерою / колаж

Раніше Уніан писав про маленьку красуню - модель Настю Князєву, зовнішність якої кардинально помінялась за кілька років. Раніше її називали ангелом, а зараз вона має вигляд як звичайна дівчина.

Вас також можуть зацікавити новини: