Брежнєва розлучилася з Меладзе / instagram.com/ververa

Нещодавно стало відомо про розлучення Віри Брежнєвої і Костянтина Меладзе. Причину вони так і не назвали, проте шанувальники припускають, що проблема в різних політичних поглядах.

А можливо у Брежнєвої з'явився новий чоловік? Таку думку висловила відьма Марія Тиха.

Вона каже, що у Брежнєвої дійсно є молода людина, її серце зайняте. За словами Тихої, він молодший за Меладзе.

"Я не думаю, що Брежнєва і Меладзе будуть разом. Взагалі ця пара мені здавалася піаром, фейком для телебачення. Ще тоді мені здавалося, що у них немає ніякої любові. Можливо, вона на нього дивилася як на батька, а він на неї - як на дочку. Що ти зробиш? Творчі люди полігамні", - сказала Марія на своєму YouTube-каналі.

Нагадаємо, раніше Віра Брежнєва розповіла, як на неї вплинуло розлучення з Меладзе. За її словами, вона дуже змінилася за останній час.

"Ніби все зруйнувалося, зруйнувалося все моє минуле життя, навіть я сама. Але з кожним днем, проходячи через різні труднощі, Я розумію, що стаю ще сильнішою. І в цьому ще більше правди і істини. Дуже страшно йти в невідомість, дуже страшно відпускати своє минуле. Ми були такі щасливі, а зараз це відчувається, немов зовсім інше життя, і час почати все спочатку", - сказала Брежнєва.

Вас також можуть зацікавити новини: