Фото інстаграм Олени Шоптенко 

Танцівниця Олена Шоптенко, яка зараз разом з 5-річним сином Олексієм перебуває за кордоном, розповіла, про складну адаптацію хлопчика у новій країні. 

Жінка зазначила, що син не може порозумітися з місцевими дітьми та навіть стає ініціатором бійок. 

"Я не хочу, щоб моя дитина знала, що таке бомби, тому ми одразу поїхали на Західну Україну, а потім до Відня. Я, як і будь-яка українська мама, яка знаходиться за кордоном зараз, ходжу до директора навчальної установи кожен тиждень. Через поведінку сина. Мене викликали декілька разів через те, що моя дитина билася", - зазначила Шоптенко в інтерв'ю проекту Я Єдина. 

Відео дня
Фото інстаграм Олени Шоптенко 

Через таку поведінку танцівниці довелося терміново вирішувати це питання. 

"Ми були вимушені змінити садочок. Мені говорили, що ваша дитина загрожує іншим дітям", - згадала Олена. 

Жінка не стала миритися з такими вердиктами вихователів та перевела Олексія до іншого садочка. Там вже вона одразу домовилась з вихователькою, щоб вони спокійно реагували на поведінку хлопчика. 

"Я сказала, що дитина з України. Дитина не знає мови, вона вивезена з зони комфорту і в неї може бути поведінка, яка вам незрозуміла. Я готова з вами співпрацювати та, якщо потрібно, донесу сину щось рідною мовою", - сказала Олена. 

Нагадаємо, раніше 10-річна донька Олі Полякової - Аліса - благала не відправляти її за кордон на навчання. Проте дівчина все ж поїхала, хоч і пройшла складну адаптацію. А днями вона разом з мамою Полякової приїхала до України. 

Вас також можуть зацікавити новини: