Марина Коташенко та Олександр Градський / фото t.me/breakingmash

Вдова покійного російського рок-музиканта Олександра Градського, акторка Марина Коташенко заявила про пограбування. Зловмисники нібито викрали у неї 100 мільйонів рублів.

Як пише Telegram-канал Mash, за попередніми даними, злочинці влаштували підставну ДТП, сіли у машину акторки і, погрожуючи зброєю, веліли їй їхати додому, де вони й забрали гроші. Коташенко звернулася у поліцію.

"За нашими даними, поліція розшукує трьох чоловіків. У районі села Глаголєве вони підлаштували ДТП з "Лексусом" Марини Коташенко, підсіли у машину, почали погрожувати зброєю і змусили її їхати додому. Також вона повинна була попередити, хто там знаходився, щоб пішли. У будинку була прислуга. Злочинці забрали 100 мільйонів готівкою, сказали Коташенко підкинути їх до станції "Апрелівка". Там вони пересіли на білий "Мерседес" та зникли", – йдеться у повідомленні.

Разом з тим, як пише Telegram-канал Shot, оперативники припускають, що пограбування могло бути підлаштоване. Одна з версій того, що сталося – Інсценування для "перерозподілу" спадщини Градського.

Слідство насторожує дивна поведінка робочого Коташенка, який "сильно метушився" перед пограбуванням, і те, що акторка звернулася у поліцію тільки через сім годин після того, що сталося.

Зазначається, що сьогодні законними спадкоємцями композитора вважаються п'ять осіб: діти від третього шлюбу музиканта – 35-річна дочка Марія і 40-річний син Данило, а також сама Марина Коташенко та двоє їхніх спільних з Градським дітей – 3-річний Іван і 7-річний Олександр.

Читайте також"Дива не сталося": помер зірка серіалу "Кухня", йому було 43 рокиНагадаємо, один з основоположників російського року Олександр Градський помер на 73 році життя в кінці листопада.

Вас також можуть зацікавити новини: