Влад Яма / instagram.com/vladyama_official

Відьма Марія Тиха передбачила майбутнє хореографа і судді шоу "Танці з зірками" Влада Ями, який на початку повномасштабного російського вторгнення з дружиною і сином виїхав за кордон.

Як розповіла відьма в програмі "33 питання на Люкс ФМ", поки вона не бачить повернення Влада Ями в Україну. Однак вона уточнила, що танцюрист спробує вирішити ситуацію, яка виникла навколо його персони.

"Через те, що на нього вилився такий масштабний хейт, він буде намагатися врегулювати це питання. Карта "Смерті" - це війна, "Двійка пентаклів" - це врегулювання. Можливо, буде якийсь збір або він буде щось передавати. Це буде відбуватися публічно", - сказала Тиха.

Відзначимо, Влад Яма неодноразово стикався з хейтом в мережі. Користувачі дорікають йому в тому, що він під час великої війни відсиджується за кордоном. Сам Влад в основному не коментує цю тему. 

Лише одного разу його спробувала захистити дружина Ліліана. Дівчина сказала, що у кожної людини повинен бути вибір.

Нагадаємо, раніше Влада Яму "змішали з брудом" за цинічний пост. Відомий блогер назвав хореографа твариною і побажав йому "гнити в ямі" після того, як той з'явився в мережі після обстрілу українських міст і написав: "Друзі, зі мною все норм".

Вас також можуть зацікавити новини: