Каменських і Потап / Архівне фото / instagram.com/kamenskux

Співачка NK дала інтерв'ю Аліні Доротюк, в якому розповіла детальніше про причину недуги Потапа. Нещодавно стало відомо, що у нього паралізувало частину обличчя. Сам чоловік виїхав з України ще до 24 лютого, і досі не повертався на Батьківщину. 

"У нього відняло половину обличчя. Де б ти не був, в твоїй країні війна, в твоєму серці війна, в твоєму житті війна... Переживають всі. І Льоша мій - не виняток. Він як чоловік повинен триматися. Коли я в істериці, всі хвилюються, тут потрібно евакуювати, тут потрібно домовитися, тут допомогти, тут виїхати... І такий його моральний стан призвів до того, що у нього паралізувало половину обличчя", - сказала Каменських. 

Відео дня

Вона поділилася, що якийсь час Потап не міг харчуватися і навіть пити рідину. Протягом двох місяців він проходив лікування, а зараз відновлюється. 

"Це виглядало дуже страшно. Воно паралізувало, і не працювала частина обличчя. Ти не можеш їсти, пити. Здавалося, лице ніколи не повернеться в нормальний стан. У кожного по-своєму. Стрес такий сильний, що організм не може на нього не реагувати. Коли ти нервуєш-нервуєш, а ще й не знаєш, що буде завтра, то все", - резюмувала Каменських. 

Зазначимо, наприкінці серпня Настя повернулася в Україну без чоловіка, що дуже обурило публіку. 

Нагадаємо, Дантес з Кацуріною поїхав до Варшави і назвав причину від'їзду.

Вас також можуть зацікавити новини: