Настя Каменських і Потап / Фото - instagram.com

Українська співачка Настя Каменських, яка нещодавно повернулася в Україну, дала інтерв'ю програмі "Неймовірна правда про українців" на СТБ. Там зірка розповіла, які емоції пережила, коли після стількох місяців нарешті опинилася на батьківщині. 

"Я відчула величезне щастя, що я потрапила на рідну землю. Перше, що я зробила, ― поїхала до своєї мами. Я дуже за нею скучила, а вона в Україні. Цілувала землю, цілувала свій будинок, ридала, плакала, обіймала свою яблуню, яка вродила в цьому році. Мене переповнювало дуже багато емоцій", - сказала Настя. 

Також вона відповіла на питання, що цікавить багатьох українців: чому Потап не приїхав додому разом зі своєю дружиною? Каменських уточнила, що у нього, як і у багатьох людей, почалися проблеми зі здоров'ям на тлі постійного стресу. 

"У нього паралізувало обличчя. Ми зараз проходимо процес адаптації. Більшість українців переживають посттравматичний синдром або депресію, у когось зі здоров'ям щось починає сипатися, нервова система не витримує. Льоша також дуже багато їздить по благодійних концертах, і зараз у нього є кілька таких проектів, які він просто повинен завершити. І зовсім скоро він приїде додому. Хейт, звичайно, величезний. Мене це обурює і засмучує", - прокоментувала виконавиця. 

Вона закликала фанатів бути єдиними. Також зазначила, що завдяки її виступам вдалося зібрати близько 75 мільйонів гривень на потреби України. 

Нагадаємо, ведучий Дьомін пояснив, чому Каменських повернулася в Україну без Потапа.

Вас також можуть зацікавити новини: