Дмитро Сова зазначив, що у його коханої проблеми зі здоров'ям / фото instagram / dimasovajr

Популярна актриса Даша Легейда, яка одружена з актором і захисником України Дмитром Совою, має проблеми зі здоров'ям, тому не згадує про мрії піти на фронт військовим медиком. Дівчина зараз активно займається волонтерством.

"Даша активно волонтерить. Тричі на тиждень з дівчатами допомагає в госпіталях пораненим. Вони спілкуються з хлопцями, розносять продукти. Найчастіше в Інституті ортопедії і травматології. Там багато поранених, яким важко пересуватися, тому зайві руки дуже потрібні. Після побаченого не раз мені казала: "Хочу піти на бойового медика". А це дуже велике навантаження - і фізично, і психологічно. Але я розумів, що відмовляти немає ніякого сенсу, тому що вона у нас дівчина з характером, як і її тато", - розповів чоловік актриси в інтерв'ю виданню "Обозреватель".

При цьому він зазначив, що у дружини чималі проблеми з коліном і потрібна операція.

Відео дня

"І вже давно. А коли почалася війна – не до цього стало, хоча можу собі уявити, яких сил їй варті вистави, де треба танцювати, стрибати", – поділився Сова.

Також воїн розповів, що на початку війни вони віддали все, що заробили раніше та відклали.

"Все віддали. Відкрили цех з пошиття амуніції, де працювали п'ять кравців. На той час у наших хлопців майже нічого не було – розгрузок, плитоносок. Пізніше все необхідне почали завозити з-за кордону, а в перший місяць - вигребли все з продажу", - згадує Сова.

Дарина Легейда хоче на фронт - про що говорила актриса

Відома актриса Дарина Легейда заявила, що готова захищати Україну на фронті. Вона додала, що і морально, і фізично була б готова піти на війну.

Водночас дівчина поділилася своїми проблемами зі здоров'ям. У актриси вже давно проблеми з Коліном. 

Вас також можуть зацікавити новини: