Микита Добринін і Даша Квіткова / instagram.com/nikitadobrynin

У сучасному світі вже давно ніхто не дивиться на цифри в паспорті, особливо якщо справа стосується почуттів. Українські знаменитості вже неодноразово довели, що для справжнього кохання немає ніяких перешкод.

Микита Добринін і Даша Квіткова

Ця парочка познайомилася на шоу "Холостяк", де телеведучий Микита Добринін був головним героєм. Ніжна і чуттєва Даша одразу підкорила його серце, тому не дивно, що у фіналі проекту він обрав саме її. Попри 10-річну різницю у віці, вони щасливі разом. Нещодавно у них народився синочок Лев, вони разом побудували розкішний будинок, багато подорожують. 

Микита Добринін і Даша Квіткова / instagram.com/nikitadobrynin

Костянтин Меладзе і Віра Брежнєва

У Меладзе і Брежнєвої різниця у віці аж 21 рік, але це не заважає їм разом творити, кохати і насолоджуватися життям. Більш того, Брежнєва неодноразово говорила про те, що хотіла б народити своєму чоловікові дитину, але переживає через свій вік. Відзначимо, ця пара відмінно поєднує і роботу, і особисте життя.

Відео дня
Костянтин Меладзе і Віра Брежнєва / instagram.com/ververa

Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко

Красуня Олександра Кучеренко сподобалася Комарову на шоу "Танці з зірками" - їх поєднали танці. У 2019 році вони зіграли таємне весілля в Ізраїлі. Попри 15-річну різницю у віці, вони щасливі разом. Навіть коли Дмитро знаходиться в експедиціях, він знаходить можливість хоч ненадовго побачитися зі своєю коханою.

Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко / instagram.com/aakucherenko

Віктор Павлік та Катерина Репяхова

Катерина Репяхова молодша за Віктора Павліка аж на 28 років. Але це не завадило їм зіграти красиве весілля і народити сина Михайла. Зараз Катерина перебуває за кордоном через війну в Україні, але навіть звідти вона всіляко підтримує свого чоловіка, який був змушений залишитися в Україні.

Віктор Павлік та Катерина Репяхова / instagram.com/repyahovakate

Микола Тищенко та Алла Барановська

Модель Алла Барановська молодша за Миколу Тищенка на 23 роки. Але що таке цифри, коли мова йде про кохання? Відомо, що Тищенко часто влаштовує своїй дружині романтичні сюрпризи, дарує дорогі подарунки і всіляко доглядає за нею. Крім того, вони виховують сина Давида.

Микола Тищенко та Алла Барановська / instagram.com/allabonya

Вас також можуть зацікавити новини: