Фото колаж УНІАН

Схоже виступи російського співака Філіпа Кіркорова, який приїхав з концертами до окупантів у Горлівку під загрозою. Він вже встиг заспівати перед медиками і пораненими, які до цього були на фронті і винищували українських військових. Проте пізніше виявилося, що йому там не раді. В мережі з'явилося звернення від п'ятьох козаків так званої ДНР, які вимагають скасувати всі подальші виступи путініста. 

"Ми козаки Донецької народної республіки, висловлюємо своє обурення з приводу приїзду до нас Філіпа Кіркорова. В той час, як наші бійці борються з фашизмом та сатанізмом, цей співак бере участь у різних сумнівних вечірках", - сказали чоловіки на відео. 

Схоже, вони налаштовані рішуче, тому вимагають скасувати всі концерти путініста. 

"Ми вимагаємо відмінити концерти Філіпа Кіркорова в Донецькій народній республіці", - додала чоловіки.

Сам Кіркоров поки не прокоментував цю заяву козаків "ДНР".

До слова, після скандальної "голої вечірки" Насті Івлєєвої, в якій Кіркоров брав участь, він зараз намагається вимолити прощення у диктатора Путіна. Після того інциденту концерти артиста почали всюди скасовувати, а з фільмів його ролі вирізали. 

До речі, співак в перші дні війни підтримав агресію Росії. 

Нагадаємо, раніше російська акторка Яна Поплавська теж визвірилася на Кіркорова. Вона обурюється через те, що його почали повертати на росТБ.

Вас також можуть зацікавити новини: