Андрій Бєдняков / instagram.com/biedniakov

Український телеведучий Андрій Бєдняков відповів всім хейтерам, які атакують його через вихід нових програм про подорожі, які він знімав ще до повномасштабного російського вторгнення.

У соціальних мережах йому часто дорікають тим, що він їздить світом і насолоджується кухнею різних країн і не говорить в нових випусках про війну в Україні. Користувачі неодноразово пропонували Бєднякову звернути увагу на Дмитра Комарова, який з 24 лютого 2022 року став військовим журналістом.

У відповідь на всі гнівні коментарі шоумен порекомендував фоловерам ще раз звернути увагу на те, що свою програму він знімав до великої війни.

Відео дня

"А взагалі мені набридло звертати на таких увагу. Перш ніж пукнути в калюжу - уважно подивіться і перевірте! Люблю вас. І запам'ятайте: щоб ти не робив - завжди будеш г*вном", - написав Бєдняков.

Хто такий Андрій Бєдняков

Андрій Бєдняков - український актор і телеведучий, найбільш відомий як ведучий програми про подорожі "Орел і решка" та вокального шоу талантів "X-Фактор".

Він виступив з критикою вторгнення Росії в Україну. Відомо, що його мама померла від загострення хвороби в окупованому Маріуполі.

Крім того, Бєднякову заборонений в'їзд на територію Росії терміном на 50 років.

Вас також можуть зацікавити новини: