Оля Полякова / фото instagram.com/polyakovamusic

Українська співачка Оля Полякова зізналася, що коле собі ботокс з 23 років.

Про це вона розповіла в новому випуску їх з ведучою Машею Єфросиніною YouTube-шоу "Дорослі дівчатка", присвяченому прийнятті себе, пластиці, віку, дієтам та булімії.

"Я роблю ботокс з 23 років – у мене є "зморшка гордеця". Зараз колю раз на 8 місяців. Я не роблю нитки, мезотерапію: папули у мене сходять по тижню, у мене немає стільки часу. У мене великі риси обличчя, та ін'єкції гіалуронки зробили б мене схожою на покусану бджолами жінку", – заявила Полякова.

При цьому вона категорично заперечує збільшення губ та вилиць:

Читайте також"Соковито": Маша Єфросиніна в ретро-купальнику похвалилася відпочинком на Мальдівах"Мої губи не змінювалися ніколи, мої вилиці не змінювалися ніколи. Але я стільки роблю процедур на обличчі! Почала ходити до косметолога два роки тому. Раніше мені здавався прайс у 200 доларів завищеним. А потім я переступила певний рубіж, і зараз не ходжу в кадр без процедури".

За словами співачки, вона дуже старанно кожного разу готується до виходу на публіку та зйомок.

"Щоб увійти сьогодні в кадр, я встала за три години до того як виїхати з дому. Я зробила серйозний ручний масаж обличчя, такий, що витримати важко, з глибоким опрацьовуванням м'язів, потім серйозну дорогезну колагенову маску – процедура коштує під 150 доларів", –  розповіла Полякова.

В одному з ранніх випусків шоу Оля Полякова розповіла про "фатальний" секс з другом: "Я була п'яна. Після цього дружба Закінчилася. Жінки не вміють розмежовувати ось ці історії. Ми з чоловіками, з якими спимо, відразу бачимо спільне майбутнє, відразу починаються ревнощі".

Вас також можуть зацікавити новини