Сини Федора Добронравова / скріншот

Федір Добронравов - відомий актор як в Росії, так і в Україні. Однак після початку повномасштабного вторгнення він свідомо відмовився від слави і своїх відданих фанатів з України, оскільки підтримав кривавий кремлівський режим. 

Влітку 2022 року він відвідав поранених окупантів у госпіталі. Загарбникам і вбивцям він побажав якнайшвидшого одужання і повернення з війни з перемогою, а також заспівав для них і роздав автографи. 

Сини Федора Добронравова: чим займаються

По стопах знаменитого батька пішли його діти - Іван і Віктор. Віктору - 40 років. Він - російський актор і музикант, має звання Заслуженого артиста РФ. Одружений, виховує доньку. 

Відео дня

Слід зазначити, що він теж грав у "Сватах". Його глядачі могли бачити в заключному сьомому сезоні, коли, згідно з сюжетом, показані спогади Валентини та Івана Будьків. Роль молодого Івана виконав Віктор, а Валюху в молодості зіграла Дарина Рибак. 

Віктор Добронравов в ролі Івана Будька в 7 сезоні "Сватів" / скріншот

Так глядачі дізналися, що Іван і Валя в молодості могли розлучитися через молоду вчительку, яка тоді сподобалася чоловікові. 

Іван - молодший син Федора Добронравова. Зараз йому 33. Він теж залучений в зйомки. Широку популярність Іван Добронравов отримав в 2003 році завдяки драмі режисера Андрія Звягінцева "Повернення".

Який вигляд мають сини Федора Добронравова

Іван і Віктор - копія батька. У них дуже багато зовнішніх подібностей - починаючи від очей, форми обличчя і носа, закінчуючи схожими зачісками і навіть мовленням. 

Сини Федора Добронравова / скріншот

Що сини Федора Добронравова говорили про війну в Україні

Іван і Віктор Добронравови ніяк не коментували вбивчу війну, яку їхня країна розв'язала на території України. Однак навесні 2022 року Віктор Добронравов, який зіграв у серіалі "Не родись красивою", обурено прокоментував р*софобію, яка активно поширилася за кордоном. 

"Дуже шкода, що така ситуація... "Російська свиня, Ви-країна-агресор", все. Як ми домовимося? Все з цього починається. Як домовляться країни, якщо не можуть домовитися дві людини?" - говорив тоді в коментарі пресі Добронравов-молодший.

Вас також можуть зацікавити новини: