Уляна Іващенко в "Сватах" / скріншот

Уляна Іващенко - актриса, яка прославилася завдяки українському серіалу "Свати". У дитинстві її взяли на роль Жені Ковальової в першому і другому сезонах ситкому. Як вона потрапила туди і як живе зараз - читайте в матеріалі. 

Уляна Іващенко зі "Сватів": що відомо

Спочатку на роль в серіалі "Свати" була затверджена російська актриса Інна Корольова. Вона грала Машу Ковальову - дочку головних героїв. Оскільки вона брала з собою на проби і на зйомки маленьку доньку Уляну, режисер помітив її і вирішив дати їй шанс проявити себе. 

Спочатку "Свати" замислювалися на один сезон, проте після приголомшливого успіху історію родини Будько-Ковальових почали розвивати. Так з'явився другий сезон, де теж була Іващенко. 

Відео дня
Уляна Іващенко в "Сватах", 1 сезон / скріншот

Однак у третьому сезоні її замінила українська актриса Софія Стеценко. Мама Уляни прийняла таке рішення у зв'язку з тим, що дівчинці потрібно було йти в школу, а зйомки проходили в Києві і Санкт-Петербурзі - дитині було складно переносити такі переїзди. 

На даний момент Іващенко не знімається в кіно і практично закинула розвиток себе як актриси. Вона позиціонує себе як блогер-початківець, і лише зрідка згадує свою роботу в "Сватах".

Ось який вигляд сьогодні має Уляна Іващенко, яка першою зіграла Женю Ковальову:

Уляна Іващенко зі "Сватів" / скріншот
Уляна Іващенко зі "Сватів" / скріншот

Відзначимо, мама Уляни - Інна Корольова - путіністка і прихильниця вбивств мирних українців. Вона неодноразово заявляла, що підтримує криваву політику Кремля, а також заявляла, що тим людям, які виступають проти війни, потрібна термінова психологічна допомога.

Нагадаємо, ось що стало з алкоголіком Мітяєм зі "Сватів".

Вас також можуть зацікавити новини: