Євгену Коту зробили непристойну пропозицію / фото instagram.com/kot_jenya

Український хореограф Євген Кот, який став відомим завдяки шоу "Танцюють всі" та "Танці з зірками", розповів про непристойну пропозицію від знайомого чоловіка.

Відвертостями він поділився в ефірі шоу "Мій секрет" з Машею Єфросиніною на каналі СТБ. При цьому танцівник не розкрив імені цього чоловіка.

Читайте такожПереможець "Танців з зірками" розповів про сімейну трагедію"Це перед "Танцюють всі" було, у мене не було тоді роботи... Я зустрівся з цим чоловіком, він працював з зірками", - розпочав розповідь Кот.

Відео дня

За його словами, цьому чоловіку на той момент було за 50 років. Жені тоді було 19-ть.

"Ти себе в дзеркало бачив?.. Яка робота? Знайдемо тобі зараз дядю, ти будеш бавитися з його п***ю (статевим органом, - УНІАН.), а він буде гратися з твоєю попою. І будеш у шоколаді", - згадує ту пропозицію Євген.

Хореограф був шокований почутим, він відмовився й пішов звідти. При цьому Кот не захотів називати імені згаданого вище чоловіка, не бажаючи опинитися в центрі брудного скандалу.

Нагадаємо, у 2019 році Євген Кот переміг у шоу "Танці з зірками" разом зі своєю партнеркою Ксенією Мішиною. До цього чоловік перемагав у проекті "Танцюють всі".

Вас також можуть зацікавити новини: