Боєць батальйону "Айдар" Стас «Осман» Бунятов прокоментував вчинок Верби / колаж УНІАН, фото instagram-сторінки блогерки та військового

Скандал навколо блогерки Юлії Верби (Вербінець) не вщухає. На тлі того, що комік Антон Тимошенко та волонтер Сергій Притула висміяли її позицію щодо донатів та публічного обговорення допомоги ЗСУ, дівчина отримала чимало хейту. А учора вона показала, що передала військовим машини та навіть побувала у Запорізькій області.

Сама Верба зазначала, що вона купила чотири позашляховики які будуть використовуватися для евакуації. За словами блогерки, військові просили у неї саме такі автівки, адже їх легше ремонтувати, аніж дорогі іномарки. 

Втім, вчинок дівчини розчулив не усіх. Боєць батальйону "Айдар" Стас "Осман" Бунятов потужно розніс Вербу та висміяв її допомогу. Військовий зробив допис у своєму Telegram-каналі "Говорить снайпер" та зазначив, що блогерка раптово пригадала про допомогу ЗСУ та публічно закрила усього лише два збори.

"Як закрити 2 збори за війну по 500 тисяч з багатомільйонною аудиторією і хайпонути на весь інтернет через свій равликовий мозок? Будьте Юлічкою Вербою, купіть 4 радянських корчі для евакуації, які доїдуть до першої гірки. Як же ви за*бали хайпити на війні, шкури тупорилі", - гнівно написав "Осман".

Машини від Верби почав критикувати не тільки військовий. У мережі почалася нова хвиля хейту, тому блогерка публікувала декілька відео з поясненнями свого вибору.

Втім, від критики це її не врятувало. Коментатори пишуть:

  • "Нарешті прокинулася"
  • "Юля, я вибачаюсь. А що то за г*мно для евакуації ЗСУ? Це прикол такий? Ці корита радянські і 500 метрів не проїдуть"
  • "Почався хейт і почали машини купляти".

Скандал навколо Юлії Верби - з чого усе почалося

Декілька тижнів тому Притула поспілкувався з Тимошенком та пожартував про блогерку Вербу. Вони обговорили заяви дівчини, яка казала, що не хоче публічно хизуватися донатами та допомогою військовим.

Згодом Верба відреагувала на критику. Вона заявила, що на її імені нібито просто "піаряться".

Вас також можуть зацікавити новини: