Винник скасовує концерти у столиці / фото facebook.com/Olegg.Vynnyk.official

Українська співачка MamaRika (Анастасія Кочетова) висловилася про Олега Винника, який "зник" на тлі повномасштабної війни РФ проти України. Артистка не приховувала, що вона погано думає про співака.

У новому подкасті для STAND UP BATTLE Кочетову спитали, як вона ставиться до артистів, які дають благодійні концерти, проте не забувають про великі гонорари для себе. Під час спілкування пролунали натяки, що таким співаком може бути Діма Монатік.

Окрім цього, ведучий пожартував про Винника, а коли MamaRika почула саме про цього артиста, вона не стримала емоції:

Відео дня

"Винник це взагалі... Я в шоці. Олежа просто зашквар року!"

Втім, співачка не захотіла більше говорити про Винника. MamaRika попросила змінити тему та запропонувала відкласти розмову про артиста. Проте до обговорення Винника співачка так і не повернулася.

Проте MamaRika висловилася про Монатіка. Вона зазначила, що не може обговорювати те, що співак нібито отримує великі гонорари з благодійних концертів. За словами співачки, вона любить казати про те, що точно знає. А доказів тому, що Монатік нібито бере гроші, вона не має.

"Дивись, є поняття карми, є поняття совісті. Кожен живе по своїй совісті, правильно?", - наголосила MamaRika.

Нагадаємо, нещодавно Слава Дьомін розповів про Олега Винника. Він зазначив, що на місце співака в шоу-бізнесі можуть прийти нові люди. 

Вас також можуть зацікавити новини: