Кардашьян опублікувала фото / instagram.com/kimkardashian

Світові зірки вирішили заздалегідь написати заповіти. Цікаво, що в цих документах є досить дивні пункти.

Хтось хоче, щоб після його смерті всі мільйони дісталися собаці, передає cosmo.ru.

Кім Кардашьян хоче виглядати надзвичайно на своїх похоронах. Тому вона заповіла, щоб перед ними їй зробили гарний макіяж, зачіску і манікюр. А також підібрали їй бездоганний "лук".

Відео дня

"А раптом я буду в такому поганому стані, що навіть розмовляти не зможу, не те що формулювати свої бажання? Мені хочеться, щоб мій макіяж був бездоганним, так само як і зачіска, і манікюр. Я мрію виглядати ідеально в труні", - зізналася зірка.

Артист Френк Сінатра хоче, щоб йому в труну поклали запальничку Zippo, пляшку віскі і 10 центів. Як бачите, артист подбав про своє існування на тому світі і зробив все, щоб там йому теж не було нудно. Також він хоче, що на його надгробному камені вирізали напис "Все найкраще попереду". 

Читайте також41-річна Ані Лорак блиснула фігурою у міні-шортах (фото)

Телеведуча Опра Вінфрі вирішила весь свій статок розділити між благодійними фондами і собаками. Так, на утримання її собак піде 30 мільйонів доларів.

Автор роману "Острів скарбів" Роберт Льюїс Стівенсон передав доньці свого друга у спадок свій день народження. Дівчинка завжди скаржилася, що не відчуває себе особливою в свій святковий день, бо вона його відзначала напередодні Різдва. Тому Стівенсон вирішив порадувати дитину і передати їй свій день. Варто зазначити, що суд не дозволив передати у спадок дату свого народження. При цьому дівчинка все ж стала відзначати своє свято 13 листопада.

Інші зіркові новини: