Скічко приїжджає до дружини і дітей в Мілан / instagram.com/elizaveta.yurusheva

Дружина українського шоумена Олександра Скічка часто публікує спільні фотографії з чоловіком і дітьми з Мілана, де вони живуть з початку повномасштабного російського вторгнення.

Тому шанувальників цікавить питання, як Олександру вдалося виїхати за кордон під час війни. Але, як виявилося, Скічко лише іноді приїжджає в Мілан, щоб побачитися з рідними. З кінцями він туди ще не перебрався. Про це розповіла Єлизавета Юрушева на своїй сторінці в Instagram.

Юрушева відповіла, чи живе її чоловік за кордоном / скріншот Instagram

Варто відзначити, що Скічко цілком законно може перетинати кордон, адже є батьком трьох дітей. У шлюбі з Юрушевою у нього народилися дві дочки - Наталя і Анна. Також вони разом виховують сина Єлизавети від першого шлюбу - Даніеля.

Відео дня

Крім того, відомо, що в Мілані Юрушева вирішила змінити професію. Вона пішла вчитися на дизайнера.

Хто з українських зірок виїхав за кордон

Хореограф Влад Яма вже більше року живе в Майамі. Нещодавно з'явилася інформація, що він нібито повернувся до Києва, однак насправді це не так.

Співак Олег Винник живе в Німеччині. Близькі йому люди кажуть, що він перебуває на лікуванні. Але сам артист ніяк не коментує свій стан і мовчить про війну в Україні.

Репер і продюсер Потап довгий час перебував за кордоном, і тільки зовсім недавно повернувся на батьківщину. За його словами, він домовляється про допомогу для нашої країни, тому змушений особисто бути присутнім на зустрічах, які проходять за кордоном.

Вас також можуть зацікавити новини: