Телеродина 1+1 привітала ведучу з першою ютубівською річницею

30 березня, власному каналу Наталії Мосейчук на YouTube виповнився 1 рік. Майже 60 млн. переглядів зібрали всі опубліковані відео, сторінка за крок до 500 тис. підписників. Канал дивляться у понад 27 країнах світу. Саме Наталії довірили свої перші великі інтерв’ю під час війни президент Польщі Анджей Дуда, брати Байрактари. Вперше вийшли великі інтерв’ю з очільником СБУ Василем Малюком та очільником розвідки Кирилом Будановим, легендарною Бахмутською Відьмою Ольгою Бігарь. 

Статистика YouTube-каналу Мосейчук

Телеродина 1+1 привітала ведучу з першою ютубівською річницею. У своїх соціальних мережах привітання та фото з ексклюзивними футболками, на яких розміщено фірмові фрази Наталії опублікували Єгор Гордєєв, Тімур Мірошниченко, Костянтин Грубич, Наталія Островська, Святослав Гринчук. Отримати такі може кожен з глядачів-підписників Наталії. Приєднатися до привітань можна за посиланням.

Зірки 1+1 привітали Мосейчук з першим роком на YouTube

"Бережіть себе та Україну", "Ми - нація нескорених", "Запрошую Співдумати" - ці вислови вже давно стали крилатими і добре відомі підписникам. За цей рік канал ведучої став платформою для співдумання. 

Відео дня

"Рівно рік тому відкрито канал Наталії Мосейчук. Тоді від Київщини, Чернігівщини та Сумщини відігнали війська РФ і ми були на хвилі переможного настрою. І цей переможний настрій буде у нас до Перемоги! Хочу подякувати вам за натхнення, яке ви даруєте. Нам вдалося об’єднати хороших, розумних, порядних, патріотичних людей. Це велика цінність!", - зазначила Наталія Мосейчук. 

Підписники теж привітали телеведучу. У своїх коментарях вони зазначили: "Дякую Вам за Вашу невтомність!", "Весна перемоги цінностей!", "Завжди вас дивлюся.. Ви Чудова. Дякую за велику Працю".  

YouTube-канал Мосейчук

Одними з найпопулярніших стали розмови з легендою вітчизняного УБОЗу Валерієм Куром. Загалом шість інтерв’ю зібрали понад мільйон переглядів кожне. Сама ж Наталія рекомендує передивитися на своєму каналі інтерв’ю з Богданом Кротевичем, Василем Малюком, Кирилом Будановим, братами Байрактарами та Анджеєм Дудою.