Антитренди в макіяжі / instagram.com/or_love_studio

У відкритих джерелах можна знайти масу фотографій дівчат з красивим макіяжем. І якщо на відретушованих фото деякі відтінки тіней мають максимально красивий і спокусливий вигляд, то в реальному житті все може виявитися зовсім не так. 

Візажисти відзначають, що є ряд популярних серед дівчат тіней для очей, від яких краще відмовитися, якщо ви не хочете візуально накинути собі пару-трійку років.

Темно-коричневі тіні

Цей відтінок в цілому ідеально підходить для вечірнього макіяжу. З його допомогою можна зробити котячий погляд. Більш того, візуально він робить колір очей трохи темнішим. Але фахівці в сфері краси відзначають, що ці тіні старять молодих дівчат. Тому їх краще замінити на більш світлі відтінки, які відкриють ваш погляд і зроблять макіяж ніжнішим. Зверніть увагу на золотисті або бежеві відтінки.

Відео дня
Антитренди в макіяжі / instagram.com/mua_bogdan

Сірі і чорні тіні

Серед модниць аж надто багато любительок смокі-айс. Так, якийсь час цей макіяж був на піку популярності, але з роками в пріоритеті виявилася природність. Тому варто уникати цих відтінків, якщо не хочете мати вульгарний і на років п'ять старший вигляд.

Антитренди в макіяжі / instagram.com/mylnikova.a.a.a

Яскраві тіні

Яскравими тінями для очей в основному користуються блогери для залучення уваги. І якщо рожеві, жовті або зелені тіні можуть зробити ваш образ більш яскравим, то фіолетові, сині і бардові - ні. Ці відтінки перетворять вас на стару.

Антитренди в макіяжі / instagram.com/svetlana_gal_makeup

Гліттер

Виявляється, що всіма улюблений гліттер також знатно старить. Особливо, якщо це великі блискітки. Якщо вже ви зовсім не можете від них відмовитися, то вибирайте гліттер дрібного помелу, який створює легке сяйво на повіках.

Антитренди в макіяжі / instagram.com/svetlana_gal_makeup

Нижня повіка

Візажисти рекомендують відмовитися від фарбування нижньої повіки, якщо є така можливість. Тому що темні відтінки на нижній повіці вас теж не молодят. Або використовуйте білий кайял, який відкриє ваш погляд і зробить його більш яскравим і привабливим.

Антитренди в макіяжі / instagram.com/svetlana_gal_makeup

Раніше УНІАН назвав 5 правил макіяжу, щоб виглядати молодо.

Вас також можуть зацікавити новини: