Інтимний макіяж / фото ua.depositphotos.com

Інтимна зона вимагає догляду так само як і обличчя, руки, ноги. Тому вже придумано безліч декоративної та доглядової косметики для області геніталій.

Стрижка

Читайте також"Візажиста на мило": названі головні антитренди в макіяжі

Відео дня

Зробити інтимну стрижку досить просто, якщо у вас є трафарет. Дорослим жінкам, звичайно, краще не вибирати котиків і зайчиків, а ось сексуальна геометрія буде в самий раз. Цікаво, що неодноразово сексологи говорили про те, що чоловікам подобаються інтимні стрижки у жінок.

Наклейка

Всі чули про те, що секс повинен бути різноманітним. І якщо ви вже випробували всі пози і не знаєте поки, що додати, то змініть свій зовнішній вигляд. Зараз продаються стразики, які можна наклеїти на соски. Виглядає це дуже незвично і сексуально.

Пудра

Якщо ви хочете додати кольору, то можна це зробити за допомогою спеціальної пудри. Вона не буде викликати роздратування в зоні геніталій, як звичайна косметична. Її головною перевагою є те, що вона їстівна.

Крем після БДСМ

Багато хто дивився фільм "50 відтінків сірого". І, мабуть, багато хто хотів повторити сцену зі спанкінгом (шльопанці по попі, - УНІАН). Так ось після цих маніпуляцій шкіру потрібно змастити зволожуючим кремом з властивістю загоєння.

Вагінальний крем

Стежити за областю геніталій потрібно обов'язково. На жіночу статеву середу впливають прокладки, трусики та інше. Тому спеціальний вагінальний крем врятує вашу піхву від сухості. 

Інші новини по темі: