Фіналістки "Міс Україна – 2021" / фото УНІАН, Вальдемар Горлушко

У Києві офіційно представили претенденток на участь у національному конкурсі "Міс Україна – 2021". Організатори оголосили 25 фіналісток.

Захід пройшов 16 вересня.

30-е ювілейне фінальне шоу відбудеться в національному палаці "Україна" в жовтні.

Переможниця отримає корону з білого золота з дорогоцінними каменями. Прикрасу розробив відомий у світі ювелір Джейкоб Арабо. На ній – 27 сапфірів та 1250 діамантів. Вартість виробу на світовому ювелірному ринку – 3 мільйони доларів.

Корона для переможниці / фото УНІАН , Вальдемар Горлушко

"Це довгоочікувана подія, на яку команда "Міс Україна" чекала 22 місяці! За цей період втілено неймовірну кількість ідей та зроблено багато роботи", – прокоментували організатори конкурсу у Instagram представлення претенденток.

Зокрема, в рамках конкурсу опрацьовано понад 20000 анкет; вперше за всю історію конкурсу проведено відкриті кастинги в Одесі, Харкові, Львові та Києві.

Учасниці "Міс Україна – 2021 " / фото instagram.com/missukraine_official

Конкурс "Міс Україна – 2021": скандал

Читайте такожУ США обрали найкрасивішу жінку у віці понад 60 років (відео)Повідомлялося, що цього року відбір на конкурс "Міс Україна" змінився через нових партнерів зі Сполучених Штатів.

Американці вимагали жорстких умов від кандидаток – бути без імплантатів, наколотих губ, нарощеного волосся та тату. 

У зв'язку з цим організатори скаржилися, що після змін у відборі вони не можуть знайти 25 ідеальних конкурсанток. Однак пізніше стало відомо, що скарги перебільшені.

Конкурс "Міс Україна": що відомо

Конкурс проводиться в Україні щорічно з 1991 року. Проект володіє ексклюзивним правом представлення України на Міжнародних конкурсах Miss World, Miss Earth, Miss International.

Вас також можуть зацікавити новини