Вероніці Дідусенко -26 / instagram.com/veronika_didusenko

Сьогодні, 12 липня, українській моделі Вероніці Дідусенко виповнилося 26 років.

Широку популярність і впізнаваність Вероніка здобула під час участі в конкурсі "Міс Україна 2018". Там вона посіла перше місце, проте була дискваліфікована через те, що у неї є син. З 2018 року Вероніка веде міжнародну кампанію #righttobeamother. Мета кампанії - змусити найбільші в світі конкурси краси переглянути свої правила, що забороняють матерям, заміжнім і розлученим жінкам в них брати участь.

Крім боротьби за рівність жінок, Вероніка багато уваги приділяє і своєму стилю. Так, її смаку можна тільки позаздрити. Тому на честь дня народження Дідусенко ми ділимося з вами її найстильнішими образами.

Відео дня

На честь свята "Міс Україна" поділилася у своєму Instagram знімком з нової фотосесії. На фото Вероніка позує в білому оверсайз-костюмі з брюками-кльош. Волосся дівчини укладені назад, а на ногах немає взуття.

"З днем народження мене.  Пишаюся бути собою. Хоча це було непросто", - підписала пост іменинниця.

Вероніці Дідусенко-26 / instagram.com/veronika_didusenko

Вероніку часто запрошують взяти участь у показах, як Українського Тижня моди, так і за кордоном. На Ukrainian Fashion Week 2020 Дідусенко закривала показ Arutiunova в розкішній бежевій сукні-кейпі, розшитій камінням. Широкий пояс в тон вбрання підкреслив тонку талію, а невеликий розріз спереду сукні оголив її стрункі ноги.

Вероніці Дідусенко-26 / instagram.com/veronika_didusenko

Вероніка Дідусенко - одна з небагатьох, хто отримала запрошення на Milan Fashion Week 2020. За неповний місяць перебування в Італії, українка встигла попрацювати з багатьма модними брендами, і особливе задоволення отримала працюючи з популярним італійським брендом Galla. На знімках для рекламної кампанії Вероніка позує в джинсових шортах, на яких замість ременя пов'язана кольорова хустка. Базовий топ ніжно-рожевого кольору відмінно поєднується з яскравим кардиганом, а доповнює образ капелюх з кольоровими патьоками і стильні аксесуари.

Вероніці Дідусенко-26 / instagram.com/veronika_didusenko

Навіть на відпочинку модель вважає за краще одягатися стильно, але поєднує це з комфортом. Так, для вечері під час відпустки, Вероніка вибрала чорну міді-сукню з вирізами з боків, які підкреслюють її тонку талію. На ноги дівчина взула чорні сандалі з білою масивною підошвою.

Вероніці Дідусенко-26 / instagram.com/veronika_didusenko

Вас також можуть зацікавити новини: