Літня сукня 2022 / instagram.com/your_style_15

Ми віримо, що кожен день наближає нас до такої довгоочікуваної перемоги. Зовсім скоро ми вийдемо на головні вулиці українських міст і відсвяткуємо нашу перемогу над Росією.

На святкуванні всієї країни українки повинні бути в найрозкішніших сукнях, і в черговий раз довести, що наші дівчата - найкрасивіші.

Квітковий принт

Квітковий принт вже кілька сезонів в тренді. Особливо, що стосується суконь довжини міді з високим розрізом на стегні і рукавами-ліхтариками. Пастельні відтінки і білий колір зроблять вас максимально жіночною. Якщо хочеться більше яскравості, обирайте модні сині, жовті та зелені відтінки.

Відео дня
Літня сукня 2022 / instagram.com/luminousss.shop
Літня сукня 2022 / instagram.com/luminousss.shop

Біла сукня

Повсякденна сукня базового білого кольору завжди виглядає доречно. Вона не тільки підкреслить ваш загар, але і зробить вас помітною на вулицях міста. Придивіться до оверсайз фасону. 

Літня сукня 2022 / instagram.com/moda___for___you__dem

Шовкова сукня

Максимально жіночна і спокуслива шовкова сукня зробить з вас зірку на будь-якому заході. Її можна поєднувати як з босоніжками на підборах, так і з кедами, накинувши лише на верх сорочку або худі. Це універсальна річ, яку можна комбінувати з різними стилями.

Літня сукня 2022 / instagram.com/trendy_lady_ru

Сукня з відкритою спиною

Відкрита жіноча спинка завжди має сексуальний вигляд. Але можна додати "родзинку" у вигляді зав'язок. Виглядає дуже стильно і сучасно.

Літня сукня 2022 / instagram.com/_bestyle22_

Не менш привабливий вигляд має маленька чорна сукня. 

Літня сукня 2022 / instagram.com/casual_shopping_ua

Трикотажна сукня

Не забули ми і про трикотажні сукні. Легке розкльошення внизу сукні надає образу жіночність і м'якість, а бавовна в складі дозволяє носити її в жарку пору року.

Літня сукня 2022 / instagram.com/try.on.dress

Вас також можуть зацікавити новини: