Сонце шкодить шкірі / ua.depositphotos.com

Кожна жінка незалежно від віку хоче залишатися молодою і красивою. Однак є кілька факторів, які видають ваш реальний вік. Зверніть на них увагу, щоб візуально прибрати мінімум 10 років.

Зона навколо очей

Зона навколо очей старіє в першу чергу. На ній можуть з'являтися мікротріщини, сухість, синці, набряк. Саме тому ця зона вимагає особливого і ретельного догляду. Варто відзначити, що аптечна косметика вам не допоможе зберегти молодість. Єдиний варіант - професійна косметика, але доведеться розщедритися.

Сухість рук

З роками шкіра на руках починає тріскатися через сухість. Більш того, це може свідчити і про ряд проблем зі здоров'ям. Тому цьому потрібно приділити особливу увагу. Крім того, руки - це візитна картка кожної жінки. Вони повинні бути доглянутими і привабливими.

Відео дня

Засмага

Сонячні промені негативно впливають на шкіру. Більш того, сонце може викликати алергію, роздратування, розацею і навіть провокувати акне. А чи знали ви, що швидкий загар і бронзовий відтінок шкіри візуально додає десять років? У зв'язку з цим дерматологи рекомендують завжди використовувати крем-SPF. 

Яскравий макіяж

Чим старше жінка, тим світлішим і ніжнішим повинен бути її макіяж. Якщо вам за 40, то від яскравих тіней і помад варто все ж відмовитися. Віддавайте перевагу нюдовим відтінкам, які злегка підкреслять ваші риси обличчя і додадуть трохи сяйва вашій шкірі.

Сивина

Сивина - це, мабуть, перше, що видає реальний вік жінки. Зараз є маса технік, як приховати сиве волосся. Якщо не можете дозволити собі відвідувати салони краси, ви завжди можете зробити це в домашніх умовах. До слова, раніше УНІАН розповідав, як позбутися від сивини.

Вас також можуть зацікавити новини: