Олена Копанчук / bykvu.com

Українські депутати прийшли на засідання Верховної Ради в мегастильних образах, які підкреслили всі їхні достоїнства.

Стиліст Росіна Трач розповіла, хто з депутатів віддає перевагу легкості, а хто випромінює пристрасть.

Олена Копанчук

Відео дня

Білий монохром - вищий ступінь демонстрації чистоти, легкості, статусу і розкоші одночасно. Особливо, якщо образ в класичному стилі. Тому Копанчук можна віднести на перше місце в нашому рейтингу.

Олена Копанчук / bykvu.com

Ольга Туній

За словами стиліста, чисті лінії силуету, поєднання класичних форм і контрастних кольорів в образі Ольги Туній ваблять своєю неоднозначністю.

"Читається в образі і пристрасть, і стриманість. Під такий типаж зовнішності - що треба", - додала стиліст.

Ольга Туній / bykvu.com

Ірина Аллахвердієва 

"У цьому образі незвичайна еклектика: класичні елементи у вигляді білого коміра і манжет гармонійно розбавляються трохи розслабленим силуетом і морською смужкою. В цілому дуже ефектно і не дуже офіційно", - зазначила Трач.

Ірина Аллахвердієва / bykvu.com

Ганна Скороход

Яскраво, креативно і оригінально - це все про Ганну Скороход. Діловий жакет з величезним драконом, вишитим на спині не залишиться непоміченим. Завершений образ з романтичними плетіннями трохи нагадує Дейенеріс, і в цьому є особливий шарм.

Ганна Скороход / bykvu.com

Ольга Савченко

"Сукня - захват з абстрактним принтом з аналогічних кольорів: трендовий зелений і морський синій не залишить байдужим нікого. На окрему увагу заслуговують крій і декоративні елементи в області грудей", - сказала стиліст.

Ольга Савченко / bykvu.com

Вас також можуть зацікавити новини: