Модні українці / фото УНІАН

Прийнято вважати, що українки - це найкрасивіші дівчата. З цим твердженням ми сперечатися не будемо. Адже кожен день вони доводять, що можна бути і хорошою господинею, і турботливою мамою, і люблячою дружиною, і успішною жінкою, і справжньою модницею. 

Читайте такожТоп-5 моторошних антитрендів, які депутати засвітили в Раді

УНІАН підібрав модні "луки", які українки показують на вулицях Києва

Відео дня

Тотал джинс

Маленька дівчинка вже є справжньою модницею. Тотал джинс - це те, що зараз на піку популярності. Варто відзначити, що джинсова курточка також є базовим елементом в гардеробі. Мама малятка також одягнена досить стильно. Під джинсову курточку вона підібрала сукню в горошок, яка зараз теж в тренді.

Тотал джинс в тренді / фото УНІАН

Шорти і топ

Стильні шорти, топ і сорочка - це простий, але водночас мега модний образ. Він підкреслить вашу фігуру і додасть жіночності і ніжності. Головне, підібрати правильний фасон і кольори, які будуть поєднуватися з кольором вашої шкіри. Варто врахувати, що в таких "луках" також варто підбирати контрастні кольори - світлий низ і темний або яскравий верх.

Шорти і топ ідеально поєднуються з рубахою / фото УНІАН

Французькі мотиви

Справжні модниці знають, що зараз на піку популярності шовкові комбінації або спідниці довжини міді і максі. При цьому вибирати такі речі потрібно дуже ретельно, адже найчастіше в магазинах продають речі не з 100% шовку. У підсумку вони будуть погано носитися і прати їх зовсім не зручно. Але якщо ви знайшли те, що вам потрібно, то негайно купуйте. Адже шовкові спідниці в поєднанні з майками - це дуже стильно. Також не забувайте про капелюхи, які зараз також в тренді.

Доповнюйте образ шляпою / фото УНІАН

Кежуал + спорт

Українці люблять експериментувати в стилі. Якщо раніше спорт і кежуал були несумісні, то зараз все навпаки. Чорні штани, оверсайз футболка і капці - ось, що повинно бути в гардеробі кожної модниці.

Можна поєднувати стилі / фото УНІАН

Велосипедки

Велосипедки - це був тренд минулого літа. Але поки дозволяє погода їх ще можна надягати. Особливо ідеально вони поєднуються з широкими футболками і тканинним поясом, який модниці масово скуповували в магазинах.

Велосипедки зараз в тренді / фото УНІАН

Сукня в горошок

Не забуваємо, що горошок вже давно в тренді. Тут ви можете не соромитися і експериментувати по-повній. Єдине, підбирайте кольори за типом вашої фігури. Пам'ятайте, що червоний колір повнить, чорний - приховує недоліки, яскравий - відволікає увагу.

Сукня в горошок в тренді / фото УНІАН

Інші новини по темі: