Зачіски дружини мільйонера / скриншоти 

Багато хто з жінок часто не можуть визначитися з зачіскою і постійно пробують щось новеньке у пошуках ідеального образу. Однак не всі укладання мають красивий вигляд, деякі лише псують весь зовнішній вигляд. Які зачіски носять дружини мільйонерів і як мати дорогий вигляд - читайте нижче.

Пучок і стильні деталі

Така зачіска надає шарму і має дуже привабливий вигляд. Зібране в пучок волосся підійде як для походу на роботу, так і для світського рауту. Найголовніше - не робити пучок занадто тугим.

Які зачіски носять багаті жінки / скриншоти 

Стилісти радять додавати до пучка стильні деталі. Однак не варто робити занадто багато акцентів, буде достатньо декількох шпильок. З такою зачіскою ваше волосся буде мати дуже акуратний і дорогий вигляд.

Відео дня

Каскад і об'ємна стрижка

Стрижка по типу "драбинки" знову в моді. Така зачіска має куди цікавіший вигляд, аніж рівний зріз і банальне укладання. Ви можете зробити брашинг і трохи завити кінчики волосся. Однак хвиля повинна бути м'якою і великою, адже дрібні кучерики навряд чи будуть мати дорогий вигляд.

Стильні зачіски для наймодніших / скриншоти 

Досвідчений перукар не тільки зробить вам фактурну стрижку, а ще й навчить вас укладати волосся самостійно. Особливо гарний вигляд матиме каскад на світлому волоссі.

Низький хвіст

У соціальних мережах ви часто могли бачити, що дружини успішних чоловіків часто з'являються на світських заходах з низьким хвостом. Ця зачіска має дуже дорогий вигляд, з нею ви точно будете найяскравішою персоною будь-якого заходу.

Як виглядати дорого / скриншоти 

Низький хвіст можна робити як на пряме волосся, так і на накручене Найважливіше - сховайте резинку. Досвідчені майстри обкручують її пасмом волосся і закріплюють все це шпилькою.

Однак не варто забувати, що будь-яка зачіска буде мати дешевий вигляд, якщо волосся буде брудним або недоглянутим. Не забувайте зістригати посічені кінці і регулярно фарбувати коріння, якщо тонуєте волосся. 

Нагадаємо, раніше візажисти розповіли, що перетворює будь-яку жінку в простачку. Ці помилки в макіяжі можуть зіпсувати будь-який стильний образ.

Вас також можуть зацікавити новини: