Що одягнути на День закоханих / pexels.com

Український дизайнер Андре Тан розповів, в чому можна зустріти День святого Валентина. У цих образах ви будете неповторною, дуже романтичною і водночас пристрасною.

Сексуальні сукні - синонім Дня святого Валентина. Складно знайти кращий привід, ніж 14 лютого, щоб зважитися приміряти вбрання, на які раніше не вистачало сміливості. Зараз в тренді сукні на запах, а якщо вона ще й з декольте, то погляд відірвати від вас буде неможливо.

Романтичні сукні яскравих кольорів також зіграють вам на руку. Більш того, такий образ підійде для походу в ресторан. Трапецієподібний силует зробить вас більш стрункою, а пояс або стрічка підкреслить талію.

Відео дня
Що одягнути на День закоханих / instagram.com/andre_tan_official

"Для практичних дівчат, які віддають перевагу позачасовій класиці і мінімалізму пропоную бежеву сукню міді з мальвами. Нижній край виконаний з асиметрією, а розріз на нозі додає образу родзинки", - сказав Андре Тан.

Що одягнути на День закоханих / instagram.com/andre_tan_official

Якщо ж вам вже набридли сукні, можете підібрати собі комбінезон. До слова, чорний комбінезон з брюками-кльош можна носити і на роботу. Тобто це універсальна річ, яка виручить вас не один раз.

Що одягнути на День закоханих / instagram.com/andre_tan_official

Вас також можуть зацікавити новини: