Стильні образи Джей Ло / instagram.com/jlo

52-річна американська співачка Дженніфер Лопес зводить з розуму стильними образами не тільки свого коханого Бена Аффлека, але і всіх шанувальників. Так, зірка завжди відрізнялася вишуканим почуттям стилю. Тому ми рекомендуємо вам звернути увагу на її образи, які сміливо можна впроваджувати в свій гардероб.

На першому місці нашого рейтингу виявився об'ємний спортивний костюм яскраво-синього кольору. Ідеальне поєднання з таким оверсайз костюмом - високі кросівки, що прикривають щиколотки. 

Стильні образи Джей Ло / instagram.com/jlo

Варто звернути увагу і на ковбойський комбінезон з міні-шортиками, який демонструє Джей Ло. Прохолодними вечорами він стане для вас незамінним. І якщо Лопес поєднує його з високими чобітьми на підборах, то ви можете також розглянути варіант з кедами. Не забувайте про аксесуари, наприклад, як Джей Ло - сумка, окуляри і прикраси.

Відео дня
Стильні образи Джей Ло / instagram.com/jlo

Ще один варіант комбінезона - стильний, білий, витриманий, з рюшами. Так, вийти на прогулянку в такому комбінезоні не завжди зручно, адже забруднити його можна на раз-два. А ось для вечірнього виходу він підійде ідеально. Комбінуйте його з човниками або босоніжками на високих підборах. Погляди оточуючих вам забезпечені.

Стильні образи Джей Ло / instagram.com/jlo

Якщо вам хочеться яскравості, тоді зверніть увагу на строкатий шовковий костюм Дженніфер. Штани-палаццо разом з сорочкою вільного крою виглядають стильно і неповторно. А лаконічні прикраси роблять образ більш завершеним і стильним.

Стильні образи Джей Ло / instagram.com/jlo

Завершуємо наш рейтинг не менш стильним образом - все ті ж штани-палаццо і топ, який сексуально оголює підтягнутий животик Лопес. Варто відзначити, що білий колір зараз в тренді, але якщо за літо ви наїли кілька зайвих кілограмів, то варто бути більш обережними з цим кольором. Білий візуально додає кілька сантиметрів в об'ємі. А якщо вам таки потрібно приховати якісь недоліки, тоді сміливо віддавайте перевагу чорному кольору, який зробить вас більш стрункою.

Стильні образи Джей Ло / instagram.com/jlo

Вас також можуть зацікавити новини: