Ведучі Євробачення-2023 / twitter.com/HWaddinghamFans

У другому півфіналі Євробачення, який відбудеться 11 травня, ведучі Юлія Саніна і Ханна Уеддінгем з'являться перед публікою в образах кольору прапора України.

Саніна блисне на сцені в синьому латексному комбінезоні з рукавами-ліхтариками і зав'язках на брюках. А ось Ханна постане в жовтій сукні з глибоким декольте і високим вирізом на ніжках.

Ймовірно, таким чином британці в черговий раз вирішили підтримати нашу країну, яка зараз бореться з російською агресією. 

Відео дня
Ведучі Євробачення-2023 / twitter.com/HWaddinghamFans

Відзначимо, в цьому році конкурс повинен був проходити в Україні, бо в 2022 році перемогла українська група Kalush Orchestra. Однак через повномасштабну війну було ухвалено рішення провести Євробачення у Великій Британії від імені України. 

9 травня відбувся перший півфінал, під час якого виступили представники 15 країн. Тільки десятеро з них пройшли у фінал. 11 травня, під час другого півфіналу, буде названо ще 10 країн, які боротимуться за перемогу 13 травня.

Гурт TVORCHI, який цього року представляє Україну на Євробаченні, виступить одразу у фіналі. Поки букмекери поставили наших представників на третє місце.

Нагадаємо, раніше Юлія Саніна вразила "вогненним" образом на Євробаченні.

Вас також можуть зацікавити новини: