Весняний манікюр 2024 / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

В Україні настала довгоочікувана весна і почало пригрівати сонце. Дівчата заряджаються весняним настроєм і прикрашають нігті тематичними візерунками. У 2024 році в моді будуть рослинні та геометричні візерунки, а також вічно актуальний френч. Ми назвали 8 варіантів весняного манікюру, серед яких кожна жінка знайде щось собі до смаку.

Відео дня

Рослинний орнамент

Весняний манікюр із квітами / фото ua.depositphotos.com

Найчастіший візерунок нігтів навесні - це рослинні мотиви. У весняному манікюрі часто зображують квітучі дерева, проліски, листя рослин. Такий дизайн чудово передає весняний настрій і нагадує про пробудження природи. Важливо звернутися до досвідченого майстра, щоб малюнок мав акуратний вигляд.

Квіти на прозорому тлі

Ніжний весняний манікюр / фото ua.depositphotos.com

Дуже красива варіація квіткового манікюру. Для нього пару нігтів залишають незабарвленими і покривають прозорим гель-лаком, а потім наносять квітковий малюнок. Такий дизайн має особливо ніжний вигляд.

Різнокольорові нігті

Бірюзовий весняний манікюр / фото ua.depositphotos.com

Ще один тренд весни 2024 року - різнокольорові нігті, пофарбовані в 3-4 різних відтінки. Яскравий і веселий манікюр обов'язково приверне увагу і однаково добре виглядає на коротких і довгих нігтях. Особливо привабливий вигляд має в матовому варіанті.

Кольоровий френч

Гарний весняний манікюр / фото ua.depositphotos.com

Манікюр френч - вічно стильна класика. Такий дизайн ніколи не застаріє і підходить абсолютно всім. Навесні звичний френч можна "вдосконалити", зробивши краї нігтів різнокольоровими. Модні відтінки цієї весни - бірюзовий, синій, жовтий, фіолетовий, зелений.

Весняні наклейки

Весняний манікюр на короткі нігті / фото ua.depositphotos.com

Об'ємні наклейки на нігті - швидкий і простий спосіб урізноманітнити манікюр. Навесні стають популярними тематичні наклейки у формі квітів, жуків, метеликів, фруктів. Щоб не перевантажувати дизайн, прикрашають зазвичай лише 1 або 2 нігті на кожній руці.

Геометричні візерунки

Весняний манікюр 2024 на короткі нігті / фото ua.depositphotos.com
Модний весняний манікюр / фото ua.depositphotos.com

Геометричні фігури завжди залишаються в тренді. Цієї весни особливо стильними будуть візерунки у формі кривих ліній і півкіл. Вічною класикою також залишаться трикутники і манікюр у горошок. Геометричний дизайн ідеально підходить елегантним і діловим леді.

Буяння кольорів

Шикарний весняний манікюр / фото ua.depositphotos.com

Любительки яскравих і строкатих дизайнів можуть знайти натхнення в кольорах і яскравих фарбах. На довгих нігтях розкішний вигляд має градієнтний манікюр із великими квітками. Робити непросто, зате точно забезпечить вам море уваги.

Яскравий неон

Яскравий весняний манікюр / фото ua.depositphotos.com

Неоновий манікюр - вибір сміливих і яскравих дівчат. Кольори можна використовувати будь-які, хоча головним відтінком весни вважається зелений. На ваш розсуд неонові нігті можуть бути одноколірними, градієнтними або доповненими візерунками та малюнками.

Вас також можуть зацікавити новини: