У ДСНС повідомили про загрозу ожеледиці в Києві та області / ілюстративне фото УНІАН

У Державній службі України з надзвичайних ситуацій попередили, що на частині території країни на дорогах можлива ожеледиця.

Негода в Україні загрожує Києву та області, повідомляється на сайті ДСНС.

"У найближчу годину з утриманням до кінця доби, вночі та вранці 24 листопада в Києві та області на дорогах ожеледиця (I рівень небезпеки)...", – йдеться в повідомленні.

Відео дня

За даними рятувальників, погодні умови можуть призвести до того, що на окремих ділянках доріг рух транспорту буде порушено.

Читайте такожВ Україні вдарять майже 10-градусні морози: синоптик розказала, де буде найхолоднішеРаніше стало відомо, що увечері 23 листопада Київ почало засипати першим снігом

У Київській міській держадміністрації відзвітували, що на дороги столиці виїхали 173 одиниці техніки, щоб обробити проїжджу частину і тротуари протиожеледними засобами.

Співробітники "Київавтодору" ще до початку опадів почали обробляти мости, підйоми й спуски, а також вулиці, вимощені бруківкою.

Влада зазначила, що у "Київатодору" для зимового утримання доріг, мостів, тротуарів і велодоріжок є понад 450 одиниць основної й 128 одиниць додаткової спецтехніки.