Вартість VIP-вертольота не розголошується / фото: The Drive

Англійський виробник ексклюзивних спорткарів Aston Martin представив свій фірмовий вертоліт ACH130 Aston Martin Edition, спроектований і створений у співпраці з французькою Airbus Corporate Helicopters.

Про це повідомляє портал The Drive, передає Naked Science.

Презентація машини класу VIP пройшла на гірськолижному курорті Куршевель у французьких Альпах.

Відео дня

Читайте такожУ США представили електролітак з вертикальним зльотом

«Це смілива співпраця. Вона відповідає нашій традиції експериментувати з новими дизайнерськими підходами, результатом чого стало унікальне творіння приголомшливого дизайну і краси», - сказав глава Airbus Corporate Helicopters Фредерік Лемос.

Вертоліт буде доступний в чотирьох варіантах дизайну - Stirling Green, Xenon Grey, Arizona або Ultramarine Black - з додатковими преміум-інтер'єрами і фірмовими елементами Aston Martin, зокрема з розкішними шкіряними сидіннями.

Фото: The Drive

Салон оброблений замшею з чистого чорного кольору зі шкіряними вставками відтінків Oxford Tan, Pure Black, Cormorant і Ivory. Ідея проекту - створити відчуття єдності між ACH130 Aston Martin Edition і автомобілями цієї марки.

У кожен вертоліт вбудована приладова дошка з логотипами Airbus і Aston Martin. Крім того, за бажанням власника на приладову панель можна встановити табличку з його ім'ям.

Продаж ACH130 Aston Martin стартує з першого кварталу 2020 року. Ціна вертольота поки не розголошується, але ціна звичайного Airbus H130 починається від 3,3 мільйона доларів.

фото: The Drive

Як повідомляв УНІАН, компанія Aston Martin опублікувала відеотизер, в якому вперше показано в русі її перший серійний кросовер - DBX. Публічна прем'єра автомобіля відбудеться 20 листопада в Пекіні.