Місяць підійде на мінімальну в поточному році відстань / фото pixabay.com

19 лютого Місяць буде максимально близько до Землі. Вона підійде на мінімальну в поточному році відстань — на 356 тисяч кілометрів.

Для деяких знаків Зодіаку це неймовірне явище стане справжнім кошмаром, пише "Обозреватель".

Овен

Відео дня

Овнам слід бути максимально обережними. Місяць у цей і наступний день перетвориться в найлютішого ворога і буде псувати всі плани й починання. Постарайтеся не дати собі можливість опустити руки і постійно займайтеся справою, оскільки це може допомогти вам хоч трохи тримати ситуацію під контролем. Крім того, краще провести цей вечір на самоті, адже Місяць вплине на ваш емоційний стан. Ви будете злі і дратівливі, а тому тримайтеся подалі від своєї родини і друзів.

Читайте такожБрежнєва у "голій" сукні з ланцюгів підірвала Instagram (фото)

Діва

Діви в цей день відчують фінансову нестабільність. Ви втратите велику суму грошей і не зможете впоратися зі своїми емоціями. Також вам буде складно виконати поставлені завдання і є шанс, що ви підведете людини, який покладав на вас великі надії. Крім того, в цей день вас чекає сварка з коханою людиною, яка може кардинально змінити ваші відносини.

Риби

Супермісяць стане для Риб фінальною негативною точкою лютого. Цей місяць видався складним і це означає, що сьогодні ви зіткнетеся з останнім підступом, який вам приготувала зима. Будьте готові до проблем зі здоров'ям і фінансових неприємностей. не розраховуйте на допомогу близьких у цей день. 19 лютого ви будете ранимі й емоційні. Ваш "панцир байдужості" до навколишнього світу не зможе уберегти від сторонніх впливів.

Як повідомляв УНІАН, в ніч з 19 на 20 лютого жителі Землі будуть спостерігати найбільшу супермісяць в цьому році. В цей день супутник Землі в момент повні підійде на мінімальну відстань від Землі до 2019 року.